ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Τα εστιατόρια αποτελούν ένα από τα κομβικότερα τμήματα για τη βιομηχανία του τουρισμού. Με την όσφρηση να παίζει καθοριστικό ρόλο στην τόνωση της επιθυμίας, και τη μουσική να καθορίζει το ύφος του εστιατορίου, το Sensory Marketing έχει πλέον δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να ενισχύεται η καταναλωτική εμπειρία του επισκέπτη, δημιουργώντας θετικά συναισθήματα.

Ο ρόλος των αισθήσεων σε ένα εστιατόριο

Οι αισθήσεις λειτουργούν στο έπακρο και αυτή η συνθήκη μας δίνει τη δυνατότητα με τη βοήθεια του Sensory Marketing να επεκτείνουμε τα ερεθίσματα για τον επισκέπτη και να δώσουμε στις αισθήσεις «τροφή». Το άρωμα που θα επιλέξουμε για ένα εστιατόριο, έχει σχέση με το φαγητό (realistic) με σκοπό την ενίσχυση της επιθυμίας για τον καταναλωτή και τη προβολή και αύξηση πωλήσεων σε ένα είδος που εμπορεύεται η επιχείρηση.

Διαφορετικές ζώνες εντός της ημέρας

Εμπλουτίστε τις διαφορετικές ζώνες ημέρας του εστιατορίου σας με υπέροχα αρώματα και μουσικές που αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Ξεκινήστε, συνδυάζοντας το πρωινό σας με άρωμα καφέ ή σοκολάτας και χαλαρωτική μουσική, συνεχίστε στο μεσημεριανό με μυρωδιές φρεσκοψημένου ψωμιού και folklore μουσικής και ολοκληρώστε με ένα βραδινό ποτό σε συνδυασμό με άρωμα brandy υπό τον τόνο mainstream και jazz μουσικής.

Κριτήρια επιλογής υπηρεσιών

Δέστε τις γεύσεις και τη διακόσμηση του χώρου σας με μοναδικές μυρωδιές και ακούσματα, προσκαλώντας τον καταναλωτή στο απόλυτο γαστριμαργικό ταξίδι. Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Στοιχεία όπως, το κοινό που απευθύνεται, το προϊόν που προσφέρει, το decor, οι στόχοι, η κουλτούρα και η φιλοσοφία της αποτελούν για εμάς αντικείμενο έρευνα και μελέτης, ώστε να μπορέσουμε να τα αποκωδικοποιήσουμε και να τα μετατρέψουμε σε αρωματικές και μουσικές νότες.

Αδρανοποίηση των δυσάρεστων οσμών

Η δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας με τη θετική μυρωδιά του φαγητού, μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερες καταναλώσεις. Για τη δημιουργία της απόλυτης γαστρονομικής εμπειρίας, η συνδυαστική χρήση ειδικών αδρανοποιητών οσμών σε χώρους όπου ο εξαερισμός δε βοηθάει, μπορεί να τονώσει την ευχαρίστηση και να δώσει περαιτέρω ώθηση στις καταναλώσεις. Για χώρους καπνιζόντων ο αδρανοποιητής οσμών καθαρίζει την ατμόσφαιρα από τις οσμές του τσιγάρου, φρεσκάρει και παράλληλα αρωματίζει το χώρο.

Κάθε επαγγελματικός χώρος εστίασης οφείλει να είναι καθαρός…

Η χρήση απολυμαντικού στην τουαλέτα ενός εστιατορίου, ενδυναμώνει την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού και την εμπιστοσύνη στην επιχείρηση. Μια τουαλέτα δημόσιας χρήσης χρίζει την προσοχή και την υγιεινή της επιχείρησης. Επίσης σημαντικό παράγοντα αποτελεί το καθαρό περιβάλλον απαλλαγμένο από έντομα. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες κάθε εστιατόριο αντιμετωπίζει το πρόβλημα της μύγας, το οποίο αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τον καταναλωτή στην επιλογή ενός χώρου που θα απολαύσει το γεύμα του. Η εντομοαπώθηση αποτελεί ίσως την πιο σημαντική υπηρεσία που πρέπει κάθε εστιατόριο να έχει, καθ’ όλη τη διάρκεια τους έτους σε όλους τους χώρους του.

PROJECTS

Προγραμματίστε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού δειγματισμού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας…
Call Now ButtonCALL NOW