ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ

Οι επιχειρήσεις café – bar έχουν ανάγκη την απόλυτη χρήση του Sensory Marketing. Το άρωμα σε συνδυασμό με τη μουσική φτιάχνει την απόλυτη ατμόσφαιρα, χαλάρωσης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας, βασικά χαρακτηριστικά αυτών των επιχειρήσεων.

Ζώνες ημέρας

Οι διαφορετικές ζώνες εφαρμογής μέσα στην ημέρα, σε συνδυασμό διαφορετικών αρωμάτων και φαγητού, αποτελούν τη βασική έννοια του Sensory Marketing σε έναν χώρο καφέ ή μπαρ. Οι αισθήσεις των επισκεπτών σε αυτού του είδους τις επιχειρήσεις εστίασης τείνουν να λειτουργούν έντονα και κάθε ερέθισμα μπορεί να δώσει μια διαφορετική χροιά.

Τα οφέλη

Η εφαρμογή του Sensory Marketing σε χώρους café bar έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για την επιχείρηση όσο και για τους καταναλωτές. Η επιχείρηση δημιουργεί ένα συναισθηματικό δέσιμο με τους πελάτες της και ενισχύει την ταυτότητά της. Ο καταναλωτής βιώνει μια μοναδική πολύ αισθητική εμπειρία, η οποία χαράσσεται για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό του.

Επιπλέον Υπηρεσίες

Η χρήση απολυμαντικού (Diotan Disinfectant)  στην τουαλέτα ενός εστιατορίου, ενδυναμώνει την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού και την εμπιστοσύνη στην επιχείρηση. Μια τουαλέτα δημόσιας χρήσης χρίζει την προσοχή και την υγιεινή κάθε επιχείρησης.

Προγραμματίστε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού δειγματισμού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας…
Call Now ButtonCALL NOW