In Store Music

Λαμβάνοντας υπόψη τη φιλοσοφία, το κοινό σας και την κουλτούρα της επιχείρησης σας, σχεδιάζουμε και σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις μουσικής, δημιουργώντας στους πελάτες σας, την απόλυτη καταναλωτική εμπειρία. Γιατί η μουσική πρέπει να εναρμονίζεται απόλυτα στο ύφος κάθε χώρου. Με τη πολυετή εμπειρία μας και το επιστημονικό υπόβαθρο, μελετάμε και σας προτείνουμε λύσεις που στοχεύουν στην αύξηση των πωλήσεων σας.

MUSIC PROFILING & DESIGN

Αναλύουμε το προφίλ της επιχείρησής σας και σχεδιάζουμε τη μουσική που ταιριάζει απόλυτα στο ύφος του χώρου και στους πελάτες σας.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ομάδα μουσικών παραγωγών σε όλα τα είδη μουσικής τα οποία και ανανεώνουμε συνεχώς με νέες κυκλοφορίες αλλά και με τα καλύτερα τραγούδια από όλο τον πλανήτη.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Εξειδικευμένο helpdesk που ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σας τεχνική ανάγκη και βρίσκει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε σε θέματα ήχου, μουσικής και χρήσης της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας.

ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η νομική μας υπηρεσία μπορεί να σας προσφέρει όλη την πληροφόρηση και νομική κάλυψη που χρειάζεστε σε θέματα μουσικής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Allmusic

ΟΛΗ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Κάθε επιχείρηση που χρησιμοποιεί τα μουσικά προγράμματα της πλατφόρμας Allmusic είναι υποχρεωμένη να
καταβάλει το αντίστοιχο ποσό στους ανάλογους εισπρακτικούς φορείς όπως η Αυτοδιαχείριση, η ΕΥΕΔ και η GEA.

Safe Music

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η μουσική παρέχεται με προπληρωμένα όλα τα δικαιώματα δημόσιας εκτέλεσης (πνευματικά και συγγενικά), επομένως η επιχείρηση που τη χρησιμοποιεί δεν υπόκειται σε χρεώσεις από κανέναν εισπρακτικό φορέα.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Οι εξειδικευμένοι μουσικοί σύμβουλοι της Scent Plus βρίσκονται στη διάθεση σας για να σας καθοδηγήσουν ως προς την επιλογή του κατάλληλου μουσικού πακέτου για την επιχείρησή σας, ανάλογα με την ατμόσφαιρα, τις απαιτήσεις αλλά και τους στόχους των χώρων στους οποίους πραγματοποιείται η δημόσια εκτέλεση μουσικής.

Η κατηγορία ALLMUSIC προτείνεται σε επιχειρήσεις που απασχολούν επαγγελματίες DJ περισσότερο από 2 φορές την εβδομάδα καθώς και σε χώρους που λειτουργούν με βασική προϋπόθεση την προσφορά γνωστής μουσικής (π.χ αίθουσες εκδηλώσεων)

Η κατηγορία SAFEMUSIC προτείνεται σε επιχειρήσεις όπως τα καφέ και τα εστιατόρια, στα οποία η μουσική δεν αποτελεί κεντρικό κομμάτι της εμπειρίας αλλά ουσιαστικά υπάρχει για να κάνει πιο ευχάριστη την παραμονή των πελατών.

Αν, αντίθετα, έχετε έναν χώρο όπως café, εστιατόριο κλπ στον οποίο η μουσική  δεν είναι απολύτως απαραίτητη αλλά πρέπει να υπάρχει μόνο για να κάνει ευχάριστη την παραμονή των πελατών σας, τότε η καλύτερη λύση είναι η Safemusic. Στην περίπτωση των ξενοδοχείων συνήθως πιο κατάλληλη είναι η μικτή λύση: στο lobby, σε άλλους χώρους αναμονής όπου οι πελάτες δεν παραμένουν πολλή ώρα, στο εστιατόριο, στο spa, στο γυμναστήριο κλπ η πιο κατάλληλη λύση είναι κατά κανόνα η Safemusic. Σε χώρους ιδιαίτερους, όπου πρέπει να ακούγεται γνωστή μουσική, όπως οι αίθουσες δεξιώσεων και σε ορισμένες περιπτώσεις το Beach Bar, θα πρέπει να επιλέξετε την Allmusic. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε σε ένα ξενοδοχείο, να μειώσουμε κατά πολύ το κόστος των δικαιωμάτων.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι τα Πνευματικά και Συγγενικά Μουσικά Δικαιώματα;

Πνευματικά είναι τα δικαιώματα των μουσικοσυνθετών και στιχουργών επί των μουσικών έργων που δημιουργούν. Μεταξύ αυτών είναι και το δικαίωμά τους να λάβουν ένα ποσό για κάθε φορά που η μουσική τους εκτελείται δημόσια («παίζει» σε κάποια επιχείρηση, ή σε συναυλία κλπ). Στην Ελλάδα οι εταιρίες που τα εισπράττουν είναι η Αυτοδιαχείριση και η ΕΥΕΔ. Αντίστοιχα, «συγγενικό μουσικό δικαίωμα» ονομάζεται το δικαίωμα των δισκογραφικών εταιριών, των μουσικών και των τραγουδιστών που συμμετέχουν στην παραγωγή δισκογραφημένης μουσικής να λάβουν μια εύλογη αμοιβή για κάθε δημόσια εκτέλεση ενός δισκογραφημένου μουσικού έργου. Τα συγγενικά δικαιώματα εισπράττονται από τον GEA.

Τι είναι η creative commons;

H Creative Commons είναι μια κοινότητα στην οποία ο κάθε δημιουργός μπορεί να ανεβάσει τη μουσική του και να τη διαθέτει δωρεάν. Κανείς δε δικαιούται να σας ζητήσει χρήματα για τη συγκεκριμένη μουσική και η χρήση της δεν σας καλύπτει νομικά να μην πληρώνετε τους οργανισμούς. Είστε νομικά εκτεθειμένοι!

Προγραμματίστε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού δειγματισμού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας…
Call Now ButtonCALL NOW