ALL MUSIC

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΗ ΜΟΥΣΚΗ;

«Εκπροσωπούμενη ή Allmusic» ονομάζεται η προστατευόμενη μουσική, η δημόσια αναμετάδοση της οποίας υπόκειται σε ανάλογες χρεώσεις από τους αντίστοιχους οργανισμούς πνευματικών δικαιωμάτων. Η ίδια ακριβώς υποχρέωση ισχύει και σε περιπτώσεις που διαθέτετε τηλεόραση στον χώρο σας. Οι προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί ένα μουσικό έργο «εκπροσωπούμενο» είναι: (α) να ανήκει σε τουλάχιστον έναν «γνωστό» δημιουργό, δηλαδή πρόσωπο γνωστής ταυτότητας (κάτι που δεν ισχύει π.χ. στα δημοτικά τραγούδια που είναι αγνώστων δημιουργών), (β) να μην έχει παρέλθει ο χρόνος διάρκειας της προστασίας, δηλαδή 70 χρόνια μετά το θάνατο του δημιουργού, και (γ) ο δημιουργός να έχει αναθέσει την προστασία σε εισπρακτικό φορέα: «Ανεξάρτητη Οντότητα Διαχείρισης» ή «Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης».

MUSIC BRANDING

Κάθε χώρος είναι μοναδικός. Έτσι μοναδική πρέπει είναι και η μουσική του. Εξειδικευμένοι μουσικοί επιμελητές σχεδιάζουν τη μουσική που ταιριάζει σε κάθε χώρο με σκοπό να ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία του, στην ατμόσφαιρα που θέλει να δημιουργήσει και στην προσωπική ικανοποίηση του πελάτη. Ο ίδιος πελάτης αναζητά διαφορετικά ακούσματα σε κάθε χώρο. Εμείς βοηθάμε να ταυτιστεί ο χώρος με τη μουσική του και να δώσει κίνητρο στον πελάτη να παραμείνει περισσότερη ώρα σε αυτόν. Μια όμορφη μουσική εμπειρία είναι αυτή που θα ξαναφέρει τον πελάτη στον χώρο και θα τον κινητοποιήσει να τον συστήσει στους γνωστούς του.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η μουσική είναι τεράστια με εκατομμύρια τραγούδια που καθημερινά αυξάνονται. Ταυτοχρόνως είναι χωρισμένη σε δεκάδες κατηγορίες, από όλες τις χώρες με διαφορετικές κουλτούρες και ηχογραφημένη σε διάφορες χρονικές περιόδους.

RADIO HITS

Απολαύστε όλες τις επιτυχίες των ραδιοφώνων χωρίς τις διαφημίσεις τους. Παρακολουθώντας τις playlist όλων των γνωστών ραδιοφώνων διαλέξαμε τα πιο δημοφιλή τραγούδια και δημιουργήσαμε πολλαπλές επιλογές για την επιχείρηση σας.

CAFE CHANNELS

Για κάθε είδος Café δημιουργήσαμε πολλά κανάλια για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει κάθε ώρα της ημέρας. Έτσι ξεκινάει κάθε μέρα το μουσικό ταξίδι του πελάτη που εναρμονίζεται στη διάθεση της κάθε στιγμής και κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο προσφέροντας τους διαφορετικά είδη μουσικής.

HOTEL MUSIC

Η πρώτη εντύπωση μένει για πάντα! Το καλωσόρισμα του επισκέπτη είναι σημαντικό και πρέπει να αντανακλά τα πρώτα συναισθήματα που θέλει να μεταδώσει ο ξενοδόχος. Για κάθε χώρο ενός ξενοδοχείου εναρμονίζουμε και τις αντίστοιχες μουσικές έτσι ώστε η παραμονή του πελάτη να μετατρέπεται σε εμπειρία.

RESTAURANT MUSIC

H γεύση απελευθερώνεται με τις μουσικές. Κάθε κουζίνα αναδύει τα δικά της ξεχωριστά αρώματα και προϋποθέτει το δικό της μοναδικό μουσικό tempo. Από μια πλούσια γκάμα Ελληνικής μουσικής από τα παλαιότερα και με σπάνιες εκτελέσεις μέχρι τους πιο μοντέρνους ήχους ένα απλό γεύμα μπορεί να μετατραπεί σε «Μουσικό Συμπόσιο»

BAR/PUB/POOL BAR

Η μπύρα και το ποτό θέλουν ένταση και δυνατή μουσική. Ένα ταξίδι ξεκινάει από τη Jazz και τη Rock και συνεχίζει μέσα από τη House και Dance, με ενδιάμεσους σταθμούς στην R&B και τη mainstream.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ / SPA

Δύο υπέροχες μουσικές τόσο διαφορετικές μεταξύ τους. Στο γυμναστήριο θέλουμε ενέργεια και ένταση για να ανεβεί ο αριθμός και να απολαύσουμε το σώμα μας. Στο spa θέλουμε την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία, η μουσική πρέπει να μας ενώσει με το «μέσα» μας.

RETAIL / ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Ένα μουσικό πρόγραμμα μπορεί να αναδείξει το κατάστημα και να προσελκύσει το κοινό που απευθύνεται. Αφήστε τη μουσική να συμπληρώσει με ένα μοναδικό τρόπο το κατάστημα σας και να το γεμίσει με ηχοχρώματα και μελωδίες.

MELODY MIXER

Η σωστή διαχείριση της μουσικής είναι εξίσου σημαντική με τη σωστή επιλογή των τραγουδιών. Για να μπορέσουμε να επιτύχουμε το μέγιστο της απόδοσης ενός προγράμματος σχεδιάσαμε το Melody mixer, ένα software που συνδυάζει την απλότητα με τη μέγιστη ευφυΐα.

Προγραμματίστε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού δειγματισμού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας…
Call Now ButtonCALL NOW