ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ

Οι επιχειρήσεις εστίασης όπως τα καφέ και τα μπαρ μπορούν να επωφεληθούν από τη δύναμη του Sensory Marketing ως μέσο δημιουργίας της απόλυτης ατμόσφαιρας χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

Μέσα από τον συνδυασμό των ισχυρών αισθήσεων που πηγάζουν από τα αρώματα και τη μουσική, οι επιχειρήσεις εστίασης μπορούν να συνεπάρουν και ταυτόχρονα να εντυπωσιάσουν το κοινό τους, δημιουργώντας ευκαιρίες για περισσότερες πωλήσεις προϊόντων.

Ζώνες ημέρας

Η εφαρμογή συνδυασμών διαφορετικών αρωμάτων ανάλογα με την ατμόσφαιρα μιας επιχείρησης εστίασης αλλά και τον τύπο φαγητού ή ποτού που προσφέρει συγκεκριμένες ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αποτελεί ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του sensory marketing. Οι αισθήσεις των επισκεπτών σε αυτού του είδους τις επιχειρήσεις εστίασης τείνουν να λειτουργούν έντονα και κάθε ερέθισμα μπορεί να δώσει μια διαφορετική χροιά.

Τα οφέλη

Η εφαρμογή του Sensory Marketing σε χώρους café bar έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για την επιχείρηση όσο και για τους καταναλωτές. Η επιχείρηση δημιουργεί ένα συναισθηματικό δέσιμο με τους πελάτες της και ενισχύει την ταυτότητά της. Ο καταναλωτής βιώνει μια μοναδική πολύ αισθητική εμπειρία, η οποία χαράσσεται για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό του.

Επιπλέον Υπηρεσίες

Η χρήση απολυμαντικού (Diotan Disinfectant)  στην τουαλέτα ενός εστιατορίου, ενδυναμώνει την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού και την εμπιστοσύνη στην επιχείρηση. Μια τουαλέτα δημόσιας χρήσης, χρίζει ιδιαίτερης προσοχής και φροντίδας , για λόγους υγιεινής και προστασίας των πελατών.

Προγραμματίστε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού δειγματισμού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας…