ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Το Sensory Marketing έχει εφαρμογή σε κάθε εμπορικό κατάστημα. Ο συνδυασμός μουσικής και αρώματος μπορεί να δημιουργήσει το απόλυτα καταναλωτικό περιβάλλον σε μια επιχείρηση.

Με τη χρήση του Sensory Marketing, επιτυγχάνουμε μεγαλύτερη παραμονή του καταναλωτή στο χώρο, με ευκαιρία μεγαλύτερης κατανάλωσης,

δημιουργία συναισθηματικού δεσίματος μεταξύ καταστήματος και πελάτη και φυσικά διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο.

Ο σωστός συνδυασμός των δύο αισθήσεων και η απόλυτη αρμονία προσδίδει στο χώρο κύρος, ξεχωριστή ταυτότητα και μοναδική προσωπικότητα.

Τόσο το αντρικό όσο και το γυναικείο κοινό αναζητούν έναν διαφοροποιημένο χώρο για να επισκεφτούν και κάθε ερέθισμα μπορεί να τους δώσει το κίνητρο να καταναλώσουν περισσότερο.

Τόσο τα αρώματα όσο και τα διαφορετικά είδη μουσικής ελκύουν διαφορετικά το αντρικό από το γυναικείο κοινό.

Μέσα από μια τεράστια γκάμα αρωματικών συνδέσεων και μουσικών καναλιών μπορούμε να σας προτείνουμε αυτά που ταιριάζουν στη δική σας επιχείρηση.

Μια επιχείρηση μπορεί να επωφεληθεί όλων των υπηρεσιών του οσφρητικού Marketing και να δημιουργήσει το άρωμα υπογραφής του Scent Branding. ΄

Ετσι θα έχει τη δυνατότητα να κάνει πολυεφαρμογές στο χώρο του αλλά και για τους πελάτες του ακόμη και να εμπορεύεται τα δικά του προϊόντα κατασκευασμένα με το δικό του άρωμα.

Προγραμματίστε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού δειγματισμού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας…