ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Τα εστιατόρια αποτελούν ένα από τα κομβικότερα τμήματα για τη βιομηχανία του τουρισμού. Με την όσφρηση να παίζει καθοριστικό ρόλο στην τόνωση της επιθυμίας,

και τη μουσική να καθορίζει το ύφος του εστιατορίου, το Sensory Marketing έχει πλέον δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να ενισχύεται η καταναλωτική εμπειρία του επισκέπτη, δημιουργώντας θετικά συναισθήματα.

Ο ρόλος των αισθήσεων σε ένα εστιατόριο

Δώστε «τροφή» στις αισθήσεις των πελατών του εστιατορίου σας μέσα από την εφαρμογή ρεαλιστικών αρωμάτων με θέμα το φαγητό και έμφαση στην ενίσχυση της επιθυμίας του καταναλωτή και συνάμα των πωλήσεων της επιχείρησης σας.

Διαφορετικές ζώνες εντός της ημέρας

Εμπλουτίστε τις διαφορετικές ζώνες ημέρας του εστιατορίου σας με υπέροχα αρώματα και μουσικές που αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας ανάλογα με το concept, το είδος φαγητού αλλά και την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε να δημιουργήσετε.

Κριτήρια επιλογής υπηρεσιών

Δέστε τις γεύσεις και τη διακόσμηση του χώρου σας με μοναδικές μυρωδιές και ακούσματα, προσκαλώντας τον καταναλωτή στο απόλυτο γαστρονομικό ταξίδι, με έμφαση στην μοναδικότητα της επιχείρησης σας.

Αδρανοποίηση των δυσάρεστων οσμών

Εξαφανίστε τις δυσάρεστες μυρωδιές, μέσα από τη συνδυαστική χρήση ειδικών αδρανοποιητών οσμών με ρεαλιστικά αρώματα φαγητού που ανοίγουν την όρεξη, φρεσκάρουν και παράλληλα αρωματίζουν το χώρο.

MUSIC+

Λαμβάνοντας υπόψη τη φιλοσοφία, το κοινό σας και την κουλτούρα της επιχείρησης σας, σχεδιάζουμε και σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις μουσικής, δημιουργώντας στους πελάτες σας, την απόλυτη καταναλωτική εμπειρία. Γιατί η μουσική πρέπει να εναρμονίζεται απόλυτα στο ύφος κάθε χώρου. Με τη πολυετή εμπειρία μας και το επιστημονικό υπόβαθρο, μελετάμε και σας προτείνουμε λύσεις που στοχεύουν στην αύξηση των πωλήσεων σας.

Πρωινό με άρωμα καφέ ή σοκολάτας

Μεσημεριανό με μυρωδιές φρεσκοψημένου ψωμιού

Βραδινό cocktail με άρωμα brandy

Πρωινό με χαλαρωτικές μουσικές lounge

Μεσημεριανό με μουσικές έντεχνες ή folklore

Βραδινό cocktail με ήχους mainstream ή jazz

PROJECTS

Προγραμματίστε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού δειγματισμού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας…