In Store Music

Scent+ Music 1092x1092

Λαμβάνοντας υπόψη τη φιλοσοφία, το κοινό σας και την κουλτούρα της επιχείρησης σας, σχεδιάζουμε και σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις μουσικής, δημιουργώντας στους πελάτες σας, την απόλυτη καταναλωτική εμπειρία.

Γιατί η μουσική πρέπει να εναρμονίζεται απόλυτα στο ύφος κάθε χώρου. Με τη πολυετή εμπειρία μας και το επιστημονικό υπόβαθρο, μελετάμε και σας προτείνουμε λύσεις που στοχεύουν στην αύξηση των πωλήσεων σας.

MUSIC PROFILING & DESIGN

Αναλύουμε το προφίλ της επιχείρησής σας και σχεδιάζουμε την μουσική που ταιριάζει απόλυτα στο ύφος του χώρου και στους πελάτες σας.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ομάδα μουσικών παραγωγών σε όλα τα είδη μουσικής και τα ανανεώνουμε συνεχώς με τις νέες κυκλοφορίες και με τα καλύτερα τραγούδια σε κάθε είδος μουσικής.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Εξειδικευμένο helpdesk που ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σας τεχνική ανάγκη και βρίσκει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε σε θέματα ήχου, μουσικής και χρήσης της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας.

ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η νομική μας υπηρεσία μπορεί να σας προσφέρει όλη την πληροφόρηση και νομική κάλυψη που χρειάζεστε σε θέματα μουσικής.

Προγραμματίστε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού δειγματισμού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας…

ALL MUSIC

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ;

«Εκπροσωπούμενη ή Allmusic» ονομάζουμε την προστατευόμενη μουσική για την οποία απαιτείται αν τη αναμεταδίδετε δημόσια (δηλαδή, αν «παίξετε» τη μουσική στην επιχείρησή σας) υποχρεούστε να πληρώνετε και τους αντίστοιχους οργανισμούς.

Η ίδια υποχρέωση ισχύει εάν διαθέτετε και τηλεόραση στον χώρο σας. Οι προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί ορισμένο μουσικό έργο «εκπροσωπούμενο» είναι:

(α) να ανήκει σε τουλάχιστον έναν «γνωστό» δημιουργό, δηλαδή πρόσωπο γνωστής ταυτότητας (κάτι που δεν ισχύει π.χ. στα δημοτικά τραγούδια που είναι αγνώστων δημιουργών),

(β) να μην έχει παρέλθει ο χρόνος διάρκειας της προστασίας, δηλαδή 70 χρόνια μετά το θάνατο του δημιουργού, και (γ) ο δημιουργός να έχει αναθέσει την προστασία σε εισπρακτικό φορέα: «Ανεξάρτητη Οντότητα Διαχείρισης» ή «Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης»

MUSIC BRANDING

Κάθε χώρος είναι μοναδικός. Έτσι μοναδική πρέπει είναι και η επιλογή μουσικού προγράμματος.

Εξειδικευμένοι μουσική επιμελητές σχεδιάζουν την μουσική που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση με σκοπό να ανταποκρίνεται στην φιλοσοφία της, στην ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε και στην ικανοποίηση του πελάτη. Ο ίδιος πελάτης αναζητά διαφορετικά ακούσματα σε κάθε χώρο. Εμείς σας βοηθούμε να ταυτιστεί ο χώρος σας με τη μουσική του ώστε ο πελάτης να έχει κίνητρο να παραμείνει περισσότερη ώρα σε αυτήν. Μια όμορφη μουσική εμπειρία ξαναφέρνει τον πελάτη στο χώρο σας και τον κινητοποιεί να συστήσει την επιχείρησή σας στους γνωστούς του.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η μουσική είναι τεράστια με εκατομμύρια τραγούδια που καθημερινά αυξάνονται.  Επίσης, είναι χωρισμένη σε δεκάδες είδη, υποείδη και κατηγορίες, από όλες τις χώρες του κόσμου, με διαφορετικές κουλτούρες και ηχογραφημένη σε διάφορες χρονικές περιόδους. Επιπλέον, με την ανάπτυξη της τεχνολογίας καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση σχεδόν στο σύνολο της.

RADIO HITS

Απολαύστε όλες τις επιτυχίες του ραδιοφώνου χωρίς τις διαφημίσεις. Παρακολουθούμε καθημερινά τις playlists όλων των γνωστών ραδιοφωνικών σταθμών κι επιλέγουμε τα πιο δημοφιλή και κατάλληλα τραγούδια για την επιχείρηση σας.

CAFE CHANNELS

Δημιουργήσαμε πολλά και διαφορετικά κανάλια για κάθε είδος Café, με διακυμάνσεις για κάθε ώρα της ημέρας, και προτείνουμε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Έτσι, κάθε μέρα ξεκινά ένα νέο μουσικό ταξίδι του πελάτη, το οποίο εναρμονίζεται με τη διάθεση της κάθε στιγμής και κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο.

HOTEL MUSIC

Η πρώτη εντύπωση μένει για πάντα! Το καλωσόρισμα του επισκέπτη είναι σημαντικό και πρέπει να αντανακλά τα πρώτα συναισθήματα που θέλει να μεταδώσει ο ξενοδόχος.  Εναρμονίζουμε τις μουσικές που ταιριάζουν καλύτερα Για σε κάθε χώρο του ξενοδοχείου, συμβάλλοντας στο να γίνει η επίσκεψη του πελάτη ολοκληρωμένη εμπειρία.

RESTAURANT MUSIC

H γεύση απελευθερώνεται με τις μουσικές. Όπως Κάθε κουζίνα αναδίδει τα δικά της αρώματα, έτσι θέλει το δικό της tempo. Από μια πλούσια γκάμα Ελληνικής μουσικής, από τα παλαιότερα και με σπάνιες εκτελέσεις, μέχρι τους πιο μοντέρνους ήχους, βοηθούμε ώστε ένα απλό γεύμα να μετατραπεί σε «Μουσικό Συμπόσιο».

BAR/PUB/POOL BAR

Η μπύρα και το ποτό θέλουν ένταση και δυνατή μουσική. Ετοιμάσαμε ένα ταξίδι που ξεκινά με Jazz & Rock και ολοκληρώνεται με House & Dance τις ώρες αιχμής, με ενδιάμεσους σταθμούς στην R&B και την mainstream.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ / SPA

Δύο υπέροχες μουσικές εμπειρίες, τόσο κοντά αλλά τόσο διαφορετικές μεταξύ τους. Στο γυμναστήριο θέλουμε ενέργεια και ένταση για να ανεβεί ο αριθμός και να συνοδεύσει την άσκηση. Στο spa θέλουμε την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία: η μουσική πρέπει να μας ενώσει με το μέσα «μέσα» μας.

RETAIL / ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Ένα μουσικό πρόγραμμα μπορεί να αναδείξει το κατάστημα και να «κρατήσει» το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Αφήστε την μουσική να συμπληρώσει με έναν μοναδικό τρόπο το κατάστημα σας και να το γεμίσει με τα πιο κατάλληλα ηχοχρώματα και μελωδίες.

MELODY MIXER

Η σωστή διαχείριση της μουσικής είναι εξίσου σημαντική με την σωστή επιλογή. Για να μπορέσουμε να πετύχουμε το μέγιστο της απόδοσης ενός προγράμματος σχεδιάσαμε το Melody mixer, ένα software που συνδυάζει την απλότητα με την μέγιστη ευφυία.

Προγραμματίστε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού δειγματισμού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας…