In Store Music

Λαμβάνοντας υπόψη τη φιλοσοφία, το κοινό σας και την κουλτούρα της επιχείρησης σας, σχεδιάζουμε και σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις μουσικής, δημιουργώντας στους πελάτες σας, την απόλυτη καταναλωτική εμπειρία. Γιατί η μουσική πρέπει να εναρμονίζεται απόλυτα στο ύφος κάθε χώρου. Με τη πολυετή εμπειρία μας και το επιστημονικό υπόβαθρο, μελετάμε και σας προτείνουμε λύσεις που στοχεύουν στην αύξηση των πωλήσεων σας.

ΓΙΑΤΙ SCENT+MUSIC

MUSIC PROFILING & DESIGN

Αναλύουμε το προφίλ της επιχείρησής σας και σχεδιάζουμε την μουσική που ταιριάζει απόλυτα στο ύφος του χώρου και στους πελάτες σας.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ομάδα μουσικών παραγωγών σε όλα τα είδη μουσικής και τα ανανεώνουμε συνεχώς με τις νέες κυκλοφορίες και με τα καλύτερα τραγούδια σε κάθε είδος μουσικής.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Εξειδικευμένο helpdesk που ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σας τεχνική ανάγκη και βρίσκει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε σε θέματα ήχου, μουσικής και χρήσης της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας.

ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η νομική μας υπηρεσία μπορεί να σας προσφέρει όλη την πληροφόρηση και νομική κάλυψη που χρειάζεστε σε θέματα μουσικής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Allmusic

ΟΛΗ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Κάθε επιχείρηση που χρησιμοποιεί τα μουσικά προγράμματα της πλατφόρμας Allmusic θα πρέπει να πληρώνουν και τους εισπρακτικούς φορείς στο ρεπερτόριο των οποίων ανήκει η μουσική (κυρίως Αυτοδιαχείριση, ΕΥΕΔ και GEA).

Freemusic

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η μουσική παρέχεται με προπληρωμένα όλα τα δικαιώματα δημόσιας εκτέλεσης (πνευματικά και συγγενικά), επομένως η επιχείρηση που τη χρησιμοποιεί δεν είναι υποχρεωμένη να πληρώνει κανέναν εισπρακτικό φορέα («Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης») όπως Αυτοδιαχείριση, ΕΥΕΔ και GEA).

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Οι ειδικοί μας σύμβουλοι είναι στη διάθεσή σας για να βοηθήσουν στην επιλογή του πλέον κατάλληλου μουσικού πακέτου για την επιχείρησή σας, ανάλογα με τους χώρους σας στους οποίους γίνεται δημόσια εκτέλεση μουσικής. Για παράδειγμα, αν απασχολείτε DJ περισσότερες από 2 φορές την εβδομάδα, ή αν πρέπει οπωσδήποτε να προσφέρετε στους πελάτες σας γνωστά τραγούδια (π.χ. αίθουσα δεξιώσεων), τότε θα πρέπει να επιλέξετε την κατηγορία Allmusic.

Αν, αντίθετα, έχετε έναν χώρο όπως café, εστιατόριο κλπ στον οποίο η μουσική  δεν είναι απολύτως απαραίτητη αλλά πρέπει να υπάρχει μόνο για να κάνει ευχάριστη την παραμονή των πελατών σας, τότε η καλύτερη λύση είναι η Safemusic. Στην περίπτωση των ξενοδοχείων συνήθως πιο κατάλληλη είναι η μικτή λύση: στο lobby, σε άλλους χώρους αναμονής όπου οι πελάτες δεν παραμένουν πολλή ώρα, στο εστιατόριο, στο spa, στο γυμναστήριο κλπ η πιο κατάλληλη λύση είναι κατά κανόνα η Safemusic. Σε χώρους ιδιαίτερους, όπου πρέπει να ακούγεται γνωστή μουσική, όπως οι αίθουσες δεξιώσεων και σε ορισμένες περιπτώσεις το Beach Bar, θα πρέπει να επιλέξετε την Allmusic. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε σε ένα ξενοδοχείο, να μειώσουμε κατά πολύ το κόστος των δικαιωμάτων.

ALL MUSIC

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΗ ΜΟΥΣΚΗ;

«Εκπροσωπούμενη ή Allmusic» ονομάζουμε την προστατευόμενη μουσική για την οποία απαιτείται αν τη αναμεταδίδετε δημόσια (δηλαδή, αν «παίξετε» τη μουσική στην επιχείρησή σας) υποχρεούστε να πληρώνετε και τους αντίστοιχους οργανισμούς. Η ίδια υποχρέωση ισχύει εάν διαθέτετε και τηλεόραση στον χώρο σας. Οι προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί ορισμένο μουσικό έργο «εκπροσωπούμενο» είναι: (α) να ανήκει σε τουλάχιστον έναν «γνωστό» δημιουργό, δηλαδή πρόσωπο γνωστής ταυτότητας (κάτι που δεν ισχύει π.χ. στα δημοτικά τραγούδια που είναι αγνώστων δημιουργών), (β) να μην έχει παρέλθει ο χρόνος διάρκειας της προστασίας, δηλαδή 70 χρόνια μετά το θάνατο του δημιουργού, και (γ) ο δημιουργός να έχει αναθέσει την προστασία σε εισπρακτικό φορέα: «Ανεξάρτητη Οντότητα Διαχείρισης» ή «Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης»

MUSIC BRANDING

Κάθε χώρος είναι μοναδικός. Έτσι μοναδική πρέπει είναι και η μουσική του. Εξειδικευμένοι μουσικοί επιμελητές σχεδιάζουν την μουσική που ταιριάζει σε κάθε χώρο με σκοπό να ανταποκρίνεται στην φιλοσοφία του, στην ατμόσφαιρα που θέλει να δημιουργήσει και στην ικανοποίηση του πελάτη. Ο ίδιος πελάτης αναζητά διαφορετικά ακούσματα σε κάθε χώρο. Εμείς βοηθάμε να ταυτιστεί ο χώρος με την μουσική του και να δώσει κίνητρο στον πελάτη να παραμείνει περισσότερη ώρα σε αυτόν. Μια όμορφη μουσική εμπειρία είναι αυτή που θα τον ξαναφέρει στον χώρο και θα τον κινητοποιήσει να τον συστήσει στους γνωστούς του.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η μουσική είναι τεράστια με εκατομμύρια τραγούδια που καθημερινά αυξάνονται. Ταυτοχρόνως είναι χωρισμένη σε δεκάδες κατηγορίες, από όλες τις χώρες με διαφορετικές κουλτούρες και ηχογραφημένη σε διάφορες χρονικές περιόδους.

RADIO HITS

Απολαύστε όλες τις επιτυχίες των ραδιοφώνων χωρίς τις διαφημίσεις τους. Παρακολουθώντας τις playlist όλων των γνωστών ραδιοφώνων διαλέξαμε τα πιο δημοφιλή τραγούδια και δημιουργήσαμε πολλαπλές επιλογές για την επιχείρηση σας.

CAFE CHANNELS

Για κάθε είδος Café δημιουργήσαμε πολλά κανάλια για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει κάθε ώρα της ημέρας. Έτσι ξεκινάει κάθε μέρα το μουσικό ταξίδι του πελάτη που εναρμονίζετε στην διάθεση της κάθε στιγμής και κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο προσφέροντας τους διαφορετικές μουσικές.

HOTEL MUSIC

Η πρώτη εντύπωση μένει για πάντα! Το καλωσόρισμα του επισκέπτη είναι σημαντικό και πρέπει να αντανακλά τα πρώτα συναισθήματα που θέλει να μεταδώσει ο ξενοδόχος. Για κάθε χώρο ενός ξενοδοχείου εναρμονίζουμε και τις αντίστοιχες μουσικές έτσι ώστε η παραμονή του πελάτη να μετατρέπετε σε εμπειρία.

RESTAURANT MUSIC

H γεύση απελευθερώνεται με τις μουσικές. Κάθε κουζίνα αναδίει τα αρώματα της και θέλει το δικό της tempo. Από μια πλούσια γκάμα Ελληνικής μουσικής από τα παλαιότερα και με σπάνιες εκτελέσεις μέχρι τους πιο μοντέρνους ήχους ένα απλό γεύμα μπορεί να μετατραπεί σε «Μουσικό Συμπόσιο»

BAR/PUB/POOL BAR

Η μπύρα και το ποτό θέλουν ένταση και δυνατή μουσική. Ένα ταξίδι ξεκινάει από την Jazz & Rock και συνεχίζει μέσα από την House & Dance, με ενδιάμεσους σταθμούς στην R&B και την mainstream.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ / SPA

Δύο υπέροχες μουσικές τόσο διαφορετικές μεταξύ τους. Στο γυμναστήριο θέλουμε ενέργεια και ένταση για να ανεβεί ο αριθμός και να απολαύσουμε το σώμα μας. Στο spa θέλουμε την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία, η μουσική πρέπει να μας ενώσει με το μέσα «μέσα» μας.

RETAIL / ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Ένα μουσικό πρόγραμμα μπορεί να αναδείξει το κατάστημα και να προσελκύσει το κοινό που απευθύνεται. Αφήστε την μουσική να συμπληρώσει με έναν μοναδικό τρόπο το κατάστημα σας και να το γεμίσει με ηχοχρώματα και μελωδίες.

MELODY MIXER

Η σωστή διαχείριση της μουσικής είναι εξίσου σημαντική με την σωστή επιλογή. Για να μπορέσουμε να πετύχουμε το μέγιστο της απόδοσης ενός προγράμματος σχεδιάσαμε το Melody mixer, ένα software που συνδυάζει την απλότητα με την μέγιστη ευφυΐα.

SAFEMUSIC

Τι σημαίνει «Μη εκπροσωπούμενη» μουσική; Safemusic

«Μη Εκπροσωπούμενη ή μουσική χωρίς δικαιώματα ή NCM που εμείς αποκαλούμε Safemusic» ονομάζουμε την μουσική την οποία όταν την αναπαράγετε στο κατάστημα σας δεν είστε υποχρεωμένοι να πληρώνετε κανένα άλλο οργανισμό Αυτοδιαχείριση, ΕΥΕΔ και GEA. Αυτό ισχύει γιατί στο κόστος που πληρώνετε στην Scent+Music συμπεριλαμβάνονται και όλα τα δικαιώματα προς τους δημιουργούς και τους καλλιτέχνες.

Soundreef. Η πρώτη και μεγαλύτερη ΑΟΔ στην Ευρώπη.

Ο Όμιλος επιχειρήσεων της Soundreef αποτελείται από τη Soundreef Ltd, που εδρεύει στο Λονδίνο και διαχειρίζεται τα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα μουσικής, την Soundreef Media Service Slr που εδρεύει στο Μιλάνο και διαχειρίζεται τις εμπορικές συμφωνίες, και τη μητρική Soundreef SpA που εδρεύει στη Ρώμη και διαχειρίζεται τις τεχνολογικές υποδομές του Ομίλου. Η Soundreef Ltd είναι η πρώτη και μεγαλύτερη Ανεξάρτητη Οντότητα Διαχείρισης (ΑΟΔ) Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων μουσικής. Μπροστά από την εποχή της, ιδρύθηκε πριν ακόμη αρχίσουν οι συζητήσεις για την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2014/26/ΕΕ που απελευθέρωσε την αγορά της Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών και Συγγενικών Δικαιωμάτων. Όταν η Οδηγία τέθηκε σε εφαρμογή, η Soundreef ήδη είχε παρουσία σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σήμερα, έχει πλέον ξεπεράσει τα Ευρωπαϊκά σύνορα και επεκτείνεται με απίστευτο ρυθμό. Η Soundreef αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Safemusic.

Πως λαμβάνω την μουσική της Soundreef

Η μουσική της Soundreef μεταδίδεται μόνο μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας ελεγχόμενης πρόσβασης, που ονομάζεται webradio. Με την αγορά κάθε αδείας σας στέλνουμε τους κωδικούς πρόσβασης στο webradio οι οποίοι ισχύουν όσο διαρκεί η άδεια που έχετε αγοράσει.

Πόσα κανάλια έχει το webradio

Σήμερα, το webradio της Soundreef διαθέτει 43 μουσικά κανάλια συνεχούς ροής (24/7/365) που μεταδίδουν το ίδιο πρόγραμμα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σταδιακά προστίθενται νέα κανάλια και νέα είδη μουσικής. Η μουσική του webradio μεταδίδεται πάντοτε χωρίς διακοπές και διαφημίσεις.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

«Πνευματικά και συγγενικά μουσικά δικαιώματα»

Πνευματικά είναι τα δικαιώματα των μουσικοσυνθετών και στιχουργών επί των μουσικών έργων που δημιουργούν. Μεταξύ αυτών είναι και το δικαίωμά τους να λάβουν ένα ποσό για κάθε φορά που η μουσική τους εκτελείται δημόσια («παίζει» σε κάποια επιχείρηση, ή σε συναυλία κλπ). Στην Ελλάδα οι εταιρίες που τα εισπράττουν είναι η Αυτοδιαχείριση και η ΕΥΕΔ. Αντίστοιχα, «συγγενικό μουσικό δικαίωμα» ονομάζεται το δικαίωμα των δισκογραφικών εταιριών, των μουσικών και των τραγουδιστών που συμμετέχουν στην παραγωγή δισκογραφημένης μουσικής να λάβουν μια εύλογη αμοιβή για κάθε δημόσια εκτέλεση ενός δισκογραφημένου μουσικού έργου. Τα συγγενικά δικαιώματα εισπράττονται από τον GEA.

Τι είναι η creative commons

H Creative Commons είναι μια κοινότητα στην οποία ο κάθε δημιουργός μπορεί να ανεβάσει την μουσική του και να την διαθέτει δωρεάν. Κανείς δεν δικαιούται να σας ζητήσει χρήματα για την συγκεκριμένη μουσική και η χρήση της δεν σας καλύπτει νομικά να μην πληρώνετε τους οργανισμούς. Είστε νομικά εκτεθειμένοι!

Προγραμματίστε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού δειγματισμού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας…
Call Now ButtonCALL NOW