ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ SENSORY MARKETING ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Για να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση της εμπειρίας ενός ξενοδοχείου, πρέπει να διασφαλιστεί η εφαρμογή του πολύ αισθητικού Marketing στους κοινόχρηστους χώρους του καταλύματος. Όπως είναι φυσικό, έμφαση πρέπει να δοθεί στον χώρο της Υποδοχής (Reception), αφού εκεί όχι μόνο δημιουργούνται οι πρώτες εντυπώσεις, αλλά ο ταξιδιώτης εξάγει και τα πρώτα του συμπεράσματα σε σχέση με την επιλογή ξενοδοχείου που έχει κάνει.

Το άρωμα πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικό για την εικόνα του ξενοδοχείου, αρκετά διακριτό και αρμονικά δεμένο με το ύφος και το στυλ. Η μουσική πρέπει να είναι σε μεσαία ένταση συνυφασμένη με το στόχο του ξενοδοχείου και εναρμονισμένη με το γενικό ύφος.

Με μεγάλη, όμως, προσοχή θα πρέπει να γίνει η εφαρμογή των δωματίων, καθώς η μυρωδιά θα πρέπει να βρίσκεται σε διακριτικά επίπεδα, η μουσική επίσης, έτσι ώστε να μην καταλήγει να επηρεάζει αρνητικά την εμπειρία διαμονής του επισκέπτη. Για τη σωστή εφαρμογή των χώρων ενός ξενοδοχείου, απαιτείται ειδική μελέτη από εξειδικευμένη ομάδα, έτσι ώστε να προσδιοριστεί τόσο ο εξοπλισμός όσο και οι απαιτούμενες προμήθειες.

Προγραμματίστε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού δειγματισμού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας…