ΠΟΛΥΑΙΣΘΗΤΙΚΟ MARKETING ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ

Αναδείξτε την προσωπικότητα του καταλύματός σας και «ταξιδέψτε» τους επισκέπτες σας, χαρίζοντάς τους μια διαδραστική διαμονή, μέσα από τη σαγηνευτική δύναμη του πολυαισθητικού marketing.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την κατηγορία τους, τα τουριστικά καταλύματα, τείνουν να διαμορφώνουν τη δική τους εμπορική ταυτότητα

η οποία και οφείλει να αντικατοπτρίζεται μέσα από όλα τα στάδια της βιωματικής εμπειρίας των επισκεπτών σας με κεντρική πυξίδα τις δυο βασικές αισθήσεις της όσφρησης και της ακοής.

Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του πολυαισθητικού marketing για να δημιουργήσετε έναν «αιώνιο» δεσμό μεταξύ του καταλύματος και των επισκεπτών σας

ενώ ταυτόχρονα ενισχύετε την ατμόσφαιρα αλλά και το concept του brand της επιχείρησής σας.

SENSORY MARKETING

Ακολουθήστε τα χνάρια των πιο επιτυχημένων τουριστικών καταλυμάτων στον πλανήτη, δημιουργώντας το δικό σας μοναδικό άρωμα, εμπνευσμένο από την ταυτότητα, τους στόχους, τις ανάγκες αλλά και το πελατολόγιο της επιχείρησης σας.

HOUSEKEEPING

Χαρίστε την πιο γλυκιά αίσθηση φρεσκάδας και απογειώστε τις θετικές κριτικές του καταλύματος σας, μέσα από τη χρήση ειδικών διαδικασιών υγιεινής που συνεισφέρουν στην αρωματική εμπειρία και βελτιώνουν σημαντικά την εικόνα μιας επιχείρησης.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΟΣΜΩΝ

Πείτε αντίο στις δυσάρεστες οσμές από όπου κι αν προέρχονται, μέσα από τη χρήση ειδικών αδρανοποιητών οσμών που έρχονται να δώσουν τη λύση ακόμη και σε χώρους που ο εξαερισμός είναι δύσκολος.

SENSORY MARKETING ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ F&B

Επωφεληθείτε από τη συνδυαστική δύναμη του αρώματος και της μουσικής για να δημιουργήσετε την πιο ελκυστική βιωματική ατμόσφαιρα στους χώρους εστίασης ενός καταλύματος, όπως εστιατόρια, καφέ, μπαρ.

UPSELLING ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Βελτιώστε τη σχέση σας με τους επισκέπτες του καταλύματος σας και αυξήστε την πιθανότητα δημιουργίας repeaters, μέσα από το σχεδιασμό signature αρωματικών προϊόντων όπως κεριά ή sticks που μπορούν να προσφερθούν ως goodbye gifts κατά την αναχώρηση τους.

FABRIC FRESHENERS

Εντυπωσιάστε τους επισκέπτες του καταλύματος σας διατηρώντας την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας σε όλα τα χρηστικά υφάσματα που μπορεί να υπάρχουν σε ένα δωμάτιο όπως πετσέτες, σεντόνια, καλύμματα, κουβέρτες χαλιά. Φρεσκάδα και εκλεκτό άρωμα που κάνουν τη διαφορά.

MUSIC+

Λαμβάνοντας υπόψη τη φιλοσοφία, το κοινό σας και την κουλτούρα της επιχείρησης σας, σχεδιάζουμε και σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις μουσικής, δημιουργώντας στους πελάτες σας, την απόλυτη καταναλωτική εμπειρία. Γιατί η μουσική πρέπει να εναρμονίζεται απόλυτα στο ύφος κάθε χώρου. Με τη πολυετή εμπειρία μας και το επιστημονικό υπόβαθρο, μελετάμε και σας προτείνουμε λύσεις που στοχεύουν στην αύξηση των πωλήσεων σας.

Χρήση αρώματος καφέ και μπισκότων για τον χώρο του πρωινού

Χρήση instrumental – FREE MUSIC CHANNEL – μουσικής στο χώρο του spa

Δημιουργία και χρήση signature κεριών & sticks ως goodbye gifts

Εφαρμογή αρώματος cocktail στο κεντρικό μπαρ του ξενοδοχείου

Χρήση εμπορικής – ALL MUSIC CHANNEL – μουσικής στο beach bar ενός resort

Εφαρμογή αρώματος ψωμιού στο εστιατόριο της παραλίας

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ PROJECTS

Προγραμματίστε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού δειγματισμού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας…