Γιατι Scent Plus

Η Scent Plus δημιουργήθηκε με σκοπό την εφαρμογή της επιστήμης του Sensory Marketing σε κάθε χώρο όπου ζει και εργάζεται ο άνθρωπος. Θέτοντας ιδιαιτέρως υψηλούς στόχους, δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για το Πολύ αισθητικό Marketing να εφαρμόζεται με τον καλύτερο τρόπο σε επιχειρήσεις κάθε είδους. Η ένταξη των αισθήσεων στην επικοινωνιακή πολιτική κάθε επιχείρησης αναδεικνύει το brand και το ενδυναμώνει στην αγορά.

 

Σήμερα το Sensory Marketing αποτελεί για όλα τα brand δυνατό «εργαλείο» στρατηγικής ανάπτυξης δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αύξηση των πωλήσεών τους. Επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη μας εμπιστεύονται για τη τεχνογνωσία μας, τη μεθοδολογία και τη δυναμική που προσφέρουμε, δίνοντας μια επιπλέον αξία σε προϊόντα και υπηρεσίες, προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό μια μοναδική εμπειρία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ 

Μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση όλων μας, παρακολουθώντας τις Παγκόσμιες τάσεις και εξελίξεις στο κλάδο μας, να μπορούμε να προσφέρουμε σε όλες τις επιχειρήσεις τα κατάλληλα «εργαλεία» και εξατομικευμένες υπηρεσίες, με μόνο στόχο τη δημιουργία μιας μοναδικής καταναλωτικής εμπειρίας για το κοινό τους.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ KAI OI ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

«Η εταιρεία να καταστεί Νο1 στο Πολύ-αισθητικό Marketing. Μέσα από τη χρήση των αισθήσεων προς όφελος του καταναλωτή, να κατακτήσουμε όλο τον κόσμο»
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
ΟΦΕΛΟΣ
ΕΥΕΛΙΞΙΑ
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

+ΚΑΡΙΕΡΑ

Η Scent Plus είναι πρωτοπόρος εταιρεία στο πολύ αισθητικού Marketing (Sensory Marketing) στην Ευρώπη. Αναλύοντας την επιρροή των αισθήσεων στην καταναλωτική συμπεριφορά, προτείνουμε & εφαρμόζουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες σε επιχειρήσεις. Προσφέρουμε ένα δημιουργικό και άκρως διαδραστικό περιβάλλον δίνοντας τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να συμμετάσχουν ενεργά στη δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών προς όφελος των επιχειρήσεων και του καταναλωτικού κοινού.

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Δέσμευσή μας η ικανοποίηση των πελατών μας

Ότι κάνουμε, το κάνουμε καλά

Αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες της αγοράς & δημιουργούμε νέα προϊόντα

Τιμούμε το δίκτυο συνεργατών μας, οικοδομούμε μαζί μια μακρόπνοη, αμοιβαία κερδοφόρα, σχέση

Δούλεψε έξυπνα, πράξε γρήγορα, προσαρμόσου στις εξελίξεις, έχε το θάρρος να αλλάξεις στρατηγική όταν χρειάζεται

Ζούμε σε ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον, αναδεικνύουμε τη χαρούμενη & δημιουργική πλευρά του εαυτού μας

FRANCHISE

Η εταιρία Scent+ παρουσιάζει ένα πλήρες concept το οποίο είναι μοναδικό και προσφέρει πολύ μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία σε ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν με πάθος και μεθοδικότητα. Η μακρά ιστορία της εταιρίας, τα 27 χρόνια εμπειρίας, η τεχνογνωσία της διοίκησης και τα μοναδικά προϊόντα αποτελούν κάποια από τα εχέγγυα επιτυχίας. Η Scent+ έχει βασικό χαρακτηριστικό την καινοτομία και γι’ αυτό το λόγο οδηγεί την αγορά και είναι ο Leader σε κάθε περιοχή που δραστηριοποιείται.
Προγραμματίστε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού δειγματισμού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας…