Ατομική ευθύνη – υγιεινή και ασφάλεια στην τουαλέτα στην εποχή του COVID-19

Η εμφάνιση του νέου κορωνoϊού, ιού του αναπνευστικού είναι βέβαιο ότι για ορισμένο χρονικό διάστημα τροποποιεί τις ζωές όλων μας όπως βλέπουμε σε παγκόσμια κλίμακα. Για τον περιορισμό της εκθετικής εξάπλωσης του ιού, οι πιο αποτελεσματικές μέθοδοι μέχρι τώρα είναι ο περιορισμός των μετακινήσεων, η κοινωνική απομάκρυνση, απαγόρευση συναθροίσεων και η ατομική υγιεινή .

Η διάμεση περίοδος επώασης του ιού είναι 5-6 ημέρες με εύρος από 1-14 ημέρες, παρότι υπάρχουν αναφορές, ότι μπορεί να διαρκεί και ως 24 ημέρες. Μεταδίδεται μέσω μεγάλων σταγονιδίων, έχει όμως ανευρεθεί στο αίμα και στα κόπρανα έως την 13 μέρα όπως διαπιστώνεται από την έρευνα του Annals of Internal Medicine στην Κίνα. Ο Π.Ο.Υ. ενημερώνει ότι πρέπει να πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας είτε χρησιμοποιώντας σαπούνι και νερό, είτε αντισηπτικό διάλυμα με πάνω 70% αλκοόλη και φυσικά να γίνεται συχνή απολύμανση στους χώρους υγιεινής.

Η υγιεινή σε κοινόχρηστες τουαλέτες θα μας απασχολήσει πολύ, την επόμενη περίοδο. Η ασφάλεια των ανθρώπων στους χώρους των W.C. θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για τις επιχειρήσεις, όταν όλα θα επανέλθουν στη κανονικότητα. Η πανδημία του κορωνοϊού μπορεί να φύγει, όμως μικρόβια, ιοί, βακτήρια πάντα θα μας περιτριγυρίζουν και θα μας απειλούν.

 

Πως μπορούμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας;

 

Στην Παγκόσμια έρευνα για την αποτελεσματικότητα προϊόντων χρησιμοποιούνται πολλά πρότυπα, ιδιαίτερα σε προϊόντα απολύμανσης και βιοκτόνα. Η αποτελεσματική και αποδεδειγμένη απολύμανση στο χώρο της τουαλέτας είναι η απάντηση στη προστασία μας.

Το ολοκληρωμένο σύστημα απολύμανσης της τουαλέτας Diotan, είναι μια από τις ασφαλέστερες λύσεις . Είναι ένα προϊόν που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις δύο βασικών διεθνών προτύπων δηλαδή να είναι απολυμαντικό (ΕΝ 1040) και να γίνεται σε πραγματικές συνθήκες (ΕΝ 1276). Το πρότυπο ΕΝ 1040 απαιτεί να μπορεί το προϊόν να μειώσει τον αριθμό συγκεκριμένων μικροοργανισμών κατά 100.000 φορές σε διάστημα 5 λεπτών και το πρότυπο ΕΝ 1276 απαιτεί αντίστοιχα στον ίδιο χρόνο, να μπορεί το προϊόν να μειώσει τον αριθμό συγκεκριμένων μικροοργανισμών κατά 100.000 φορές.

Το Diotan περιέχει τον απολυμαντικό παράγοντα CB50, μια από τις πλέον αποτελεσματικές δραστικές απολυμαντικές ουσίες και εξαφανίζει το 99,9% των μικροβίων.

Είναι γεγονός ότι η σωστή και αποτελεσματική απολύμανση μιας τουαλέτας επιτυγχάνεται, όταν το προϊόν που χρησιμοποιούμε είναι εξειδικευμένο απολυμαντικό λεκάνης & όχι απλό απολυμαντικό επιφανειών ή καθαριστικό , καθώς ΜΟΝΟ έτσι μειώνει σε σοβαρό βαθμό τους επιβλαβείς οργανισμούς που βρίσκονται στην τουαλέτα μέσω του νερού αλλά και στον αέρα αυτής.

Ταυτόχρονα το προϊόν λόγω των δραστικών συστατικών που περιέχει, έχει την ιδιότητα να δεσμεύει και να αδρανοποιεί τις οσμές που προκαλούν κακοσμία.
Επίσης, προλαμβάνει τα άλατα και το πουρί αφού περιέχει το συστατικό ETDA και τέλος με το άρωμα Ocean Fresh, δίνει την αίσθηση φρεσκάδας στο χώρο.

Το Diotan είναι εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) για τις αναφερόμενες δράσεις με αριθμό έγκρισης 39509/12-06/2007 .

Το ολοκληρωμένο σύστημα Diotan προσφέρει 24ωρη κάλυψη στους χώρους της τουαλέτας. Διατηρεί τη τουαλέτα καθαρή και απολυμασμένη προσφέροντας έντονα το αίσθημα τις ασφάλειας σε εσάς και τους πελάτες σας.

Απολυμαίνει

Κάθε σταγόνα Diotan Ocean Fresh περιέχει 7% CB50, μια εξαιρετικά δραστική απολυμαντική ουσία. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Diotan πληροί όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να χαρακτηριστεί «απολυμαντικό». Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος έχει ελεγχθεί από εξειδικευμένο εργαστήριο με βάση πρότυπα ΕΝ 1040 και ΕΝ 1276. Μία ουσία θεωρείται απολυμαντική εάν πληροί τα δύο αυτά πρότυπα.

Καθαρίζει

Κάθε σταγόνα Diotan Ocean Fresh περιέχει τρία σύγχρονα, πολύ ισχυρά απορρυπαντικά που χάρη στη συμπυκνωμένη τους μορφή καθαρίζουν γρήγορα και αποτελεσματικά την τουαλέτα βίο-διασπώνται άμεσα, με αποτέλεσμα να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Αδρανοποιεί

Κάθε σταγόνα Diotan Ocean Fresh περιέχει το δραστικό συστατικό Odor-X, που διασπά και αδρανοποιεί τις δυσάρεστες οσμές.

Προλαμβάνει το πουρί

Κάθε σταγόνα Diotan Ocean Fresh περιέχει το ισχυρό συστατικό EDTA, μια ουσία που έχει την ιδιότητα να δεσμεύει τα άλατα που σχηματίζουν το πουρί. ΄Ετσι η τουαλέτα σας μένει καθαρή και απαλλαγμένη από άλατα που συσσωρεύονται στο εσωτερικό της.

Φρεσκάρει

Κάθε σταγόνα Diotan περιέχει το άρωμα Ocean Fresh. Ένα άρωμα ειδικά προσαρμοσμένο, ώστε να προσφέρει στο περιβάλλον της τουαλέτας απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

    [recaptcha]