Συνεργασία της Scent Plus με την Innovis Pharma SA για το brand NUXE

Νέα συνεργασία της Scent+ με την Innovis Pharma SA και το brand Nuxe, για τη δημιουργία του αρώματος Nuxe Sun, εμπνευσμένο από την ομώνυμη σειρά καλλυντικών προϊόντων.

Η Scent+ αποτελεί πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα του πολύ-αισθητικού Marketing (Sensory Marketing) στην Ευρώπη. Η εταιρεία ειδικεύεται στην ανάλυση της επιρροής των αισθήσεων στην καταναλωτική συμπεριφορά, προτείνοντας και εφαρμόζοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και brands με στόχο τη δημιουργία ενός άκρως διαδραστικού περιβάλλοντος μεταξύ των επιχειρήσεων και των καταναλωτών. Η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας αλλά και των πωλήσεων ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στα βασικά πλεονεκτήματα της εφαρμογής του Sensory Marketing.

Η Nuxe αποτελεί ένα Γαλλικό brand με διεθνή αναγνωρισιμότητα και δραστηριοποίηση στον χώρο των δερμοκαλλυντικών από το 1989. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την εταιρεία Innovis Pharma.  Η εμπορική γκάμα της Nuxe συμπεριλαμβάνει προϊόντα καλλυντικής φροντίδας όπως αντηλιακά, λάδια σώματος ,αρώματα σώματος κλπ. με χαρακτηριστική μυρωδιά.

Η συνεργασία Scent+ και Nuxe υλοποιείται  στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας για τη σειρά  Νuxe Sun. Το άρωμα Nuxe Sun εφαρμόζεται σε 64 επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα με στόχο την ενίσχυση της επιθυμίας αγοράς των προϊόντων Nuxe.