Όμιλος Hotel Operation | Tο success story της συνεργασίας μας

 

 

Όμιλος Hotel Operation | Scent Branding Case Study

 

Ο όμιλος Hotel Operation μας ανέθεσε τη δημιουργία ενός ενιαίου Signature Scent, για τα μοναδικής κομψότητας και αισθητικής ξενοδοχεία του, Terra Mare Μilos, Kythnos Bay Hotel, Villa Manikas και Canal Suites.


signature scent case study

 

Το Άρωμα Υπογραφής

Ποιότητα – Πολυτέλεια – Παράδοση – Χαλάρωση

Δημιουργήσαμε για τον Όμιλο Hotel Operation το δικό του Signature Scent με βάση τα κοινά χαρακτηριστικά των καταλυμάτων, που ανήκουν στον Όμιλο και όπως αυτά αναλύθηκαν από την πρώτη μας συνάντηση με τον πελάτη, κατά τη διάρκεια της μελέτης και ανάλυσης του Brand και των ξενοδοχείων.


Οι βασικοί πυλώνες των τεσσάρων ξενοδοχείων που ανήκουν στον Όμιλο στηρίζονται στην συστηματική οργάνωση και βαθιά γνώση των αναγκών των επισκεπτών, στον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα, καθώς και στην ανάδειξη μίας ανεπιτήδευτης πολυτέλειας.


Έτσι, δημιουργήσαμε για τον Όμιλο Hotel Operation, ένα άρωμα γεμάτο κομψότητα και φινέτσα, που αναδεικνύει μοναδικά την ηρεμία και την απέραντη δυναμική των ξενοδοχείων.

 

Τα Συστατικά του Αρώματος Υπογραφής

Ένα εξαιρετικό, αέρινο άρωμα, που μας φέρνει στο νου έντονα στοιχεία της Ελλάδας και του καλοκαιριού.

Νότες Κορυφής | Κιτροειδείς νότες, αναδεικνύουν τον δυναμικό χαρακτήρα των καταλυμάτων.

Μεσαίες Νότες | Εκλεπτυσμένες νότες λουλουδιών, τονίζουν τη χαλάρωση και την ηρεμία των ξενοδοχείων.

Νότες Βάσης | Η βάση από ξύλο κέδρου, κεχριμπάρι, εκλεπτυσμένο πατσουλί, tonka, βρύα και δρυ, αναδεικνύουν την αυστηρή πολυτέλεια των χώρων.

 

hotel operation group


Η εφαρμογή του Αρώματος Υπογραφής

Το Άρωμα Υπογραφής εφαρμόστηκε σε όλα τα καταλύματα του Ομίλου, για χρήση εντός των ξενοδοχείων αλλά και ως upselling ευκαιρία.

Πιο συγκεκριμένα, τα καταλύματα Terra Mare Milos και Villa Manikas χρησιμοποίησαν το Άρωμα Υπογραφής σε Fabric Fresheners, για το φρεσκάρισμα των υφασμάτων.

Το Canal Suites χρησιμοποίησε το άρωμα σε αρωματικά κεριά, ενισχύοντας την ταυτότητα του χώρου και δημιουργώντας upselling προοπτικές.

Τέλος, το Kythnos Bay Hotel εφάρμοσε το Signature Scent σε αρωματικά κεριά, reed diffusers αλλά και fabric fresheners προσφέροντας το απόλυτο Hotel Experience.

 

όμιλος hotel operation

 

 

Γίνετε το επόμενο Success Story μας! 

 Προγραμματίστε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού δειγματισμού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας…