Συστήματα Απολύμανσης Αέρα: Η Απόλυτη Λύση Για Επαγγελματικούς Χώρους

Οι ανάγκες της εποχής επιτάσσουν αλλαγές και λύσεις που θα μας βοηθήσουν όλους και κυρίως τις επιχειρήσεις να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Η Scent Plus με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον επιχειρηματικό κόσμο, που στηρίζει τόσα χρόνια, εισάγει προηγμένα συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης αέρα που απαλλάσσουν κάθε κοινόχρηστο εσωτερικό χώρο από ιούς, βακτήρια και μικρόβια. Οι αποστειρωτές αέρα της εταιρείας μας πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και φέρουν φίλτρα υψηλής τεχνολογίας που καταφέρνουν να κρατήσουν μακριά κάθε παθογόνο μικροοργανισμό.
Σε αυτό το άρθρο θα δούμε αναλυτικά γιατί τα νέα συστήματα απολύμανσης αέρα είναι απαραίτητα πλέον σε κάθε εργασιακό και εμπορικό χώρο, εξετάζοντας επίσης και την αποτελεσματικότητά τους.

Τι είναι τα Συστήματα Καθαρισμού/Απολύμανσης Αέρα;

Οι συσκευές καθαρισμού αέρα είναι συσκευές που με τη χρήση ειδικών φίλτρων καθαρίζουν την ατμόσφαιρα ενός χώρου από σωματίδια ρυπαντών, όπως βακτήρια, ιούς και αλλεργιογόνα, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα αέρα του εσωτερικού χώρου.
Παράγονται με υψηλής τεχνολογίας φίλτρα ΗΕΡΑ που βελτιώνουν την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε σε εσωτερικούς χώρους και προστατεύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα από ιούς και βακτήρια. Χάρη στο μοναδικό σύστημα πολλαπλών φίλτρων, οι συσκευές αποστείρωσης αέρα καθαρίζουν την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον από βακτήρια, ιούς, σκόνη, χημικούς αέριους ρύπους και ανεπιθύμητες οσμές. Τα συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης αέρα της Scen Plus διαθέτουν ειδικά κατασκευασμένο σύστημα πολλαπλών φίλτρων και αντίθετα με άλλες συσκευές καθαρισμού αέρα είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να απομακρύνουν τον μολυσμένο αέρα από το επίπεδο της αναπνοής.

Πως λειτουργούν τα Συστήματα Αποστείρωσης Αέρα;

Φίλτρο Σωματιδίων: Ο σχεδιασμός του φίλτρου σωματιδίων του επιτρέπει να λειτουργεί σε συνδυασμό με τα άλλα φίλτρα και την κυψέλη καθαρισμού αέρα.

Φίλτρο Άνθρακα: Χρησιμοποιούνται για να φιλτράρουν τις VOC που απελευθερώνονται στον ατμοσφαιρικό αέρα και να απομακρύνουν τις ανεπιθύμητες οσμές όπως ο ιδρώτας.

Φίλτρο Αέρα H14: Μειώνει τα αερόφερτα σωματίδια ρύπων κατά 99%.

Που χρησιμοποιούνται τα Συστήματα Απολύμανσης Αέρα;

   1. Ξενοδοχεία & Ενοικιαζόμενες Κατοικίες

Με την καλοκαιρινή περίοδο να είναι προ τον Πυλών, είναι πολύ σημαντικό για τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα να είναι προετοιμασμένα και οχυρωμένα για να υποδεχτούν τους Ταξιδιώτες. Στην εποχή Covid τα συστήματα καθαρισμού αέρα θα σας είναι απαραίτητα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου όπως το εστιατόριο και το Lobby. Διαθέτοντας συστήματα απολύμανσης σε όλους τους χώρους θα κάνετε τους επισκέπτες να νιώσουν ασφάλεια ενώ εσείς θα έχετε δείξει το αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας που αρμόζει στην περίσταση και την εποχή.

     2.  Εστιατόρια 

Σύμφωνα με τις τελευταίες συζητήσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης το κλειδί στο άνοιγμα της εστίασης βρίσκεται στους αποστειρωτές αέρα, καθώς θα επιτρέψουν στα μαγαζιά να φιλοξενήσουν πελάτες και στους εσωτερικούς χώρους με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Τα μηχανήματα καθαρισμού αέρα της Scent Plus σας επιτρέπουν να προετοιμάσετε κατάλληλα το εστιατόριο σας για το άνοιγμα της εστίασης.

   3. Καταστήματα Λιανικής Πώλησης και Καταστήματα Ρούχων 

Τα εμπορικά καταστήματα ρούχων και Λιανικής πώλησης είναι από τους χώρους που μαζεύουν αρκετό κόσμο κάθε μέρα και όλες τις ώρες. Τα συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης αέρα θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε κατάλληλα το κατάστημα σας για το εμπορικό άνοιγμα και να υποδεχτείτε τους αγοραστές σε ένα ασφαλές και αποστειρωμένο περιβάλλον.

   4. Κέντρα Αισθητικής και Κομμωτήρια 

Τα κέντρα αισθητικής και τα κομμωτήρια είναι από τους πρώτους κλάδους που έχουν ανοίξει τις πύλες τους και λειτουργούν κανονικά ακολουθώντας φυσικά τους απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες. Οι αποστειρωτές αέρα θα σας βοηθήσουν να παρέχεται ένα ασφαλές περιβάλλον στους εργαζομένους σας και την άνεση στους πελάτες σας να σας προτιμούν.

   5. Γραφεία και εργασιακοί χώροι 

Δημιουργείστε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους εργαζόμενους τις επιχείρησής σας προσφέροντάς τους καθαρό αέρα απαλλαγμένο από βακτήρια και ιούς καθ’ όλη την διάρκεια της εργασίας τους στον χώρο.

   6. Εργοστάσια, Βιοτεχνίες και Εργαστήρια

Τα εργοστάσια και τα εργαστήρια είναι χώροι που συγκεντρώνουν αρκετούς ρύπους και βακτήρια στον αέρα καθώς απασχολείται μέσα σε αυτούς μεγάλος αριθμός προσωπικού. Προστατέψτε το προσωπικό σας από ιούς και βακτήρια χρησιμοποιώντας στους χώρους σας τα συστήματα απολύμανσης αέρα από την Scent Plus.

   7. Γυμναστήρια 

Τα γυμναστήρια είναι ένας χώρος που χρειάζεται συνεχή φροντίδα και απολύμανση. Ετοιμαστείτε για το άνοιγμα των γυμναστηρίων χρησιμοποιώντας τους αποστειρωτές αέρα της Scent Plus.

   8. Κλινικές 

Οι κλινικές και τα νοσοκομεία είναι χώροι που επισκέπτονται καθημερινά μεγάλος αριθμός ατόμων με διάφορες παθήσεις και λοιμώξεις. Ένας από τους τρόπους να κρατήσετε καθαρή την ατμόσφαιρα και να προστατέψετε τους εργαζομένους είναι οι καθαριστές αέρα της Scent Plus.

Είναι αποτελεσματικά τα συστήματα απολύμανσης αέρα της Scent Plus;

Είναι γνωστό ότι τα Φίλτρα HEPA φιλτράρουν σωματίδια μεγέθους μικρότερου των 0,3 microns, με αποτελεσματικότητα 99,97%. Τα Συστήματα Καθαρισμού Αέρα FROUMANN έχουν σχεδιαστεί από έμπειρους μηχανικούς στο Εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας μας και ακολουθούν όλες τις Ευρωπαϊκές οδηγίες και προϋποθέσεις.

Πιστοποιητικά:

Ν80 SARS Cov-2 Test Report

SARS Cov-2 Test Report

Επιλέξτε μέσα από μια ευρεία γκάμα των μηχανημάτων απολύμανσης αέρα που διαθέτουμε, το μοντέλο που ταιριάζει στην δική σας επιχείρηση με βάση τα τετραγωνικά του χώρου και τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας.Προγραμματίστε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού δειγματισμού με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας…